LASWERK

door ervaring….

De zware constructies, brandtrappen, hekwerken, tot aan de lichte constructies, zoals een oud fiets frame, of een motorfiets uitlaat…. het is allemaal al eens voorbij gekomen in de jaren.

Bij de garagebedrijven ligt de kennis bij de motor en aandrijving van een voertuig, logisch en sommige zijn er heel goed in!
De kennis van de constructie en metaal is een ander vak, dit wordt door een garage regelmatig uitbesteed, Maurice heeft de combinatie…. onder 1 dak.

Chassisbinten, veerschotels, vloerdelen, (motor) fietsen, uitlaten, een ontwerp van een frame van een klant, is aan de orde van de dag.

Door regelmatig laswerk uit te voeren, wordt het inzicht breder en de werkuren minder, een voordeel voor u als klant!
Opleidingen en diploma’s zijn in bezit , maar ervaring is wat telt, ruim 25 jaar verder…. Zo kan het voorkomen dat bepaald plaatwerk niet leverbaar is, dat maken we dan zelf.
Duidelijke uitleg en een schappelijk tarief.

Ook garage en autobedrijven zijn van harte welkom

In de loop der jaren heeft Maurice ook autodealers en sub-dealers als klant aangetrokken. Bedrijven die niet mogen of kunnen lassen. Niet zómaar bedrijven, hier worden bepaalde eisen gesteld, garantie verwacht en verkocht, kwaliteit voorop. Deze referenties zijn interessant om te melden, maar met de nadruk dat er niet ánders wordt gewerkt dan bij een particulier….eigenlijk is er maar 1 werkwijze: kwaliteit!

Diverse klanten van apk-laswerk ontdekten dat de kosten aanzienlijk lager kunnen zijn dan de ‘eerste offerte om de hoek’. Klanten van ver buiten de regio (Loosdrecht, Hilversum, Spijkenisse, Venlo en zelfs Heerenveen) kwamen –en komen nog steeds– met grotere werkzaamheden en verdienden daarmee ook nog hun rit terug.