Samenwerkingen

Samenwerking / Contacten

Maurice apk Laswerk, 1 aanspreekpunt: MAURICE…. omringd met vakbekwame zzp’rs en bedrijven. Door deze manier van werken blijven (onnodige) kosten laag en de service hoog. Sinds de start van Maurice apk Laswerk zijn er goede contacten opgebouwd.

Dit had tijd nodig, want er zijn er vaak 13 in een dozijn. Mensen komen en gaan, maar uiteindelijk blijven nu al jaren de juiste vakmensen over. Met dezelfde passie en service zoals Maurice wil en nu kán bieden. Naast een betrouwbaar APK station, werkt Maurice apk Laswerk ook samen met:

AUTO-MONTEURS
tweede en eerste monteurs, met ruime ervaring.

AUTO-TRANSPORT
Met regelmaat levert de ANWB een auto bij ons af, maar voor de niet-rijdende project auto’s of voertuigen kunnen we een transportbedrijf aanbevelen.
Dit transport is verzekerd onderweg, tegen een schappelijk tarief, meerijden met de chauffeur en/of een leenauto is mogelijk.

Volop keuze en advies in huis….

AUTO-SPUITERIJ EN VERZEKERINGSWERK
Van deukje tot ‘spuiten van een complete auto’, bij verzekeringswerk stellen wij de offerte op met de taxateur van uw verzekering, bij ons aan de deur!

METAALCONSTRUCTIE
Naast laswerk aan voertuigen, zijn er ook mogelijkheden ‘van tuin en balkonhek tot computergestuurde (cnc) metaal objecten’.
Keuze en advies genoeg….waarbij u als klant zelf beslist.

OPLOSSINGSGERICHT
Mocht er toch nog iets zijn wat niet ‘even’ opgelost kan worden, dan bedenkt Maurice samen met u een oplossing.

Met bovenstaande contacten en vertrouwen in elkaar, denken wij zo de juiste service te kunnen bieden.
Uw auto kan dus gelast worden, gerepareerd, onderhouden en, indien gewenst….gecontroleerd en compleet door de apk keuring.