Over Maurice

Volgens vele klanten een goede keuze!

Door de jaren heen heeft Maurice, geboren te Den Haag, al behoorlijk wat ervaring opgedaan in de metaaltechniek. Naast het draaien en frezen, was het gevoel voor lassen al snel te merken. Iemand die de middelbare school doet en in de avonduren gaat lassen is wel erg ambitieus.

Passie voor auto’s en motoren is er altijd geweest, eerst plaatjes kijken, toen het rijden zelf en daarna het ‘opknappen van’….  Dat wat anderen beschouwen als ‘onmogelijk om op te knappen, ziet Maurice als uitdaging’. Als je van ‘hobby je werk wilt maken’ heb je net even meer nodig dan alleen passie.  Vakbekwaamheid en ervaring bij werkgevers, geven je beter inzicht betreft het werk en de communicatie met de klant.

Er werden diverse diploma’s behaald bij het NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek) en in het weekend werd er wat bijverdiend. Tijdens en na MBO opleidingen en werkend voor diverse werkgevers, waar contracten voor onbepaalde tijd werden aangeboden, hebben geresulteerd in de ruim 25 jaar ervaring waar Maurice nu mee werkt.

Leuk is dat sommige werkgevers dan weer klant werden van Maurice.  De combinatie van divers werk in de autobranche en metaal, maar vooral het luisteren naar de ‘klant wens’ , hebben doen besluiten om dit als ‘zelfstandige’ voort te zetten.