Over maurice

VOLGENS VELE KLANTEN EEN GOEDE KEUZE!

Door de jaren heen heeft Maurice al behoorlijk wat ervaring opgedaan in de metaaltechniek. In de jaren 90, naast het metaal draaien en frezen, was het gevoel voor lassen al snel te merken. Iemand die de middelbare school doet en in de avonduren gaat lassen is ambitieus te noemen.

 

Er werden diverse diploma’s behaald bij het NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek) Naast opleidingen in deze branche en diverse vaste banen, is er nu ruim 25 jaar ervaring opgebouwd.

Passie voor auto’s en motoren is er altijd geweest, eerst plaatjes kijken in de jaren 80, toen het rijden zelf en daarna het ‘opknappen van’….  Dat wat anderen beschouwen als ‘lastig om op te knappen, ziet Maurice als uitdaging’, of dat nu voertuigen uit de jaren 1970 of 2010 zijn. Als je van ‘hobby je werk wilt maken’ heb je net even meer nodig dan alleen passie. Bij diverse werkgevers is er ervaring opgedaan, om vervolgens in 2002 zelfstandig te gaan werken en in 2007 werd apk-laswerk gestart.

Leuk dat een paar voormalige werkgevers dan weer klant werden van Maurice.  De combinatie van de auto en metaalbranche en de juiste communicatie met de klant, hebben doen besluiten om dit als ‘zelfstandige’ voort te blijven zetten. Volgens vele klanten een goede keuze.