apk - laswerk.nl

APK keuring en onderhoud - Oldtimer Restauratie - gespecialiseerd in Laswerk

Samenwerking


Samenwerking / Contacten

Maurice apk Laswerk, 1 aanspreekpunt: MAURICE....omringd met vakbekwame zzp'rs en bedrijven.Door deze manier van werken blijven (onnodige) kosten laag en de service hoog. Sinds de start van Maurice apk Laswerk zijn er goede contacten opgebouwd.

Dit had tijd nodig, want er zijn er vaak 13 in een dozijn. Mensen komen en gaan, maar uiteindelijk blijven nu al jaren de juiste vakmensen over. Met dezelfde passie en service zoals Maurice wil en nu kán bieden.

Naast een betrouwbaar APK STATION, werkt Maurice apk Laswerk ook samen met:

AUTO-MONTEURS
langer dan 30 jaar in het vak, afstellen, monteren en adviseren waar nodig.

AUTO-TRANSPORT
vervoer voor een 'geschorste' auto of bijvoorbeeld auto's/projecten (nog) zonder motor, dit vervoer is goed verzekerd onderweg, zeer schappelijk tarief, eventueel meerijden naast de chauffeur is een optie (vervoer terug met snelle ov verbinding of thuis gebracht vanaf Maurice, informeer naar de mogelijkheden.)

AUTO-ELECTRA
van alarm inbouw tot 'storing in bestaande circuits' oplossen.

AUTO-SPUITERIJ
van deukje tot 'spuiten van complete auto', een bedrijf wat zich inzet voor het mooiste resultaat, maar ook realistisch blijft.

METAALCONSTRUCTIE
een eerdere werkgever van Maurice, van tuin en balkonhek tot computergestuurde (cnc) metaal objecten.
Kortom, keuze en advies genoeg....waarbij u als klant zelf beslist

Mocht er toch nog iets zijn wat niet 'even' opgelost kan worden, dan bedenkt Maurice samen met u een oplossing. Laswerk bij nieuwe auto's komt natuurlijk weinig voor. Natuurlijk zijn deze welkom voor apk en andere werkzaamheden.

Met bovenstaande contacten en vertrouwen in elkaar, denken wij zo de juiste service te kunnen bieden.

Uw auto kan dus gelast worden, gerepareerd, onderhouden en, indien gewenst....gecontroleerd en compleet door de apk keuring.