apk - laswerk.nl

APK keuring en onderhoud - Oldtimer Restauratie - gespecialiseerd in Laswerk

Beveiliging anti-inbraak

voor bijvoorbeeld uw bedrijfbus.

Met de hedendaagse alarmsystemen is de kans op diefstal van uw auto geminimaliseerd.

Ook hiervoor kunt terecht bij Maurice (zie ‘samenwerking’ op deze site)

Toch heeft Maurice hier nog beveiliging bovenop ontworpen.

Uw (bedrijfs) auto vergrendeld als een ‘kluis’ , zoals traliewerk en schuifdeurvergrendeling.

Om veiligheid te waarborgen zal hier geen verdere uitleg staan, maar u bent van harte welkom voor een afspraak en meer informatie.


Motorfiets uitlaat

Net als bij auto’s kan ook bij een motorfiets een uitlaat gaan lekken en scheuren.Omdat een motor vaak een tweede voertuig is, of alleen met mooi weer gebruikt wordt, is het aanschaffen van een nieuwe uitlaat ‘voor het gevoel’-meestal duur. Uitlaten zoals, 4 in 2 cassette’s, adapters en aansluitpunten voor einddempers zijn geregeld stuk.

Mits de uitlaat verder nog in redelijke staat is, kan het vaak gerepareerd worden. Mochten de reparatiekosten in de buurt komen van een nieuwe uitlaat, dan zal Maurice natuurlijk een nieuwe uitlaat adviseren, maar voorgaande klanten rijden nu alweer seizoenen lang na reparatie. Omdat Maurice privé ook motorliefhebber is, kan uw motorfiets gedurende de reparatieperiode binnen, naast zijn motor, gestald worden.

Van beugeltje tot barbeque

Regelmatig is er een klant die zelf iets bedacht heeft, maar de kundigheid van het lassen niet beheerst, of simpelweg de apparatuur niet heeft.
Een schets of tekening is dan voldoende om te overleggen of iets gerealiseerd kan worden.
Gezien Maurice zijn ervaring in de metaaltechniek, is het werken vanaf tekening juist gebruikelijk, maar hij zou niet voor zichzelf zijn begonnen als hij alleen van tekening moest werken.
Juist het idee van de klant, de uitdaging óf het wel kan en rekening houdend met krachten en veiligheid is het leuke van het vak

.

Een van de voorbeelden

                                                                         

                            
Bel of gebruik het contactformulier om aan te geven wat Maurice voor u zou kunnen betekenen