apk - laswerk.nl

APK keuring en onderhoud - Oldtimer Restauratie - gespecialiseerd in Laswerk

apk keuring

APK en Laswerk

De meeste garages zijn er voor auto reparaties en onderhoud en nemen niet altijd laswerk aan.
Het laswerk, wat vaak "boven het hoofd" uitgevoerd wordt, is niet het makkelijkste werk. Nog niet te spreken over "bij roest lassen", wat niet op een doorsnee las-opleiding wordt verzorgd, hier komt ervaring bij kijken. 25 jaar alweer!
Uiteindelijk met een mooi resultaat, de lassen afgeslepen en afgekit, eventueel met een multicoat en/of zinkcoat behandeld tegen toekomstige regen en vocht en het liefst zo sterk mogelijk om nog jaren door de APK keuring te kunnen.

Ook garage en autobedrijven zijn van harte welkom
In de loop der jaren heeft Maurice ook autodealers en sub-dealers als klant aangetrokken. Niet zomaar bedrijven, hier worden bepaalde eisen gesteld, garantie verwacht en verkocht, kwaliteit voorop.

Deze referenties zijn interessant om te melden, maar met de nadruk dat er niet anders wordt gewerkt....eigenlijk is er maar 1 werkwijze: kwaliteit!

Diverse klanten van apk-laswerk ontdekten dat de kosten aanzienlijk lager kunnen zijn dan de 'eerste offerte'. Klanten van ver buiten de regio (Loosdrecht, Hilversum, Spijkenisse, Venlo en zelfs Heerenveen) kwamen -en komen nog steeds- met grotere werkzaamheden en verdienden daarmee ook nog hun rit terug.

Waarom?
Door regelmatig laswerk uit te voeren, wordt het inzicht breder en de werkuren korter, dus vaak goedkoper. Omdat de auto bij het uitvoeren van het werk toch al op de brug staat is de stap om andere werkzaamheden of apk keuring te combineren heel aantrekkelijk. Eventuele voorbereiding en kosten worden schappelijk aangeboden en altijd eerst overlegd! N
atuurlijk is iedereen vrij om dit zelf te beslissen, maar zo wordt het voor u als klant wel heel makkelijk gemaakt. Velen rijden dan ook bij het ophalen van hun voertuig weer veilig met geldige apk naar huis.

De APK

Elk jaar moeten de meeste auto's voor de APK keuring.
Dit is maar een moment opname, maar een wettelijke verplichting.
Sommige mensen weten al precies wat er voor kosten aankomen bij de keuring van hun auto en door regelmatig onderhoud vallen deze dan meestal mee! Maurice biedt zijn vaste klanten dan ook aan om de auto per half jaar te bekijken, preventief, zodat ze weten wat er aan zou kunnen komen.

Helaas zijn er ook mensen die hun auto bijvoorbeeld kort geleden hebben aangeschaft en zich niet bewust zijn van de 'onderkant'.
Naast de vele apk-check-punten zoals banden, remmen, wiellagers enzovoort , kunnen sommige delen ook geroest en soms "weg gerot" zijn!
o.a. Dorpels, veerschotels, chassisbalken en wielkasten zijn de voorkomende delen die "afkeur" krijgen bij de APK.

Nu wordt het kostenplaatje opeens een stuk hoger bij een garage.
Het uiterlijk van de auto kan nog zo mooi zijn, de onderkant geeft opeens twijfel of de auto het nog wel waard is om te laten maken.

Die twijfel is nu aanzienlijk verminderd!! :

Maurice apk Laswerk